20.06.2017

Brussels Flavourday

Anoniem
16.05.2017

Brussels Flavourday

Op 20 juni organiseert Aroma (Belgische Associatie van de Aromaproducenten) in samenwerking met de Europese en Internationale zuster Associaties (EFFA en IOFI) een “gearomatiseerde namiddag” in Brussel om de rol van aroma’s in levensmiddelen van de toekomst te ontdekken. De doelgroep van deze namiddag bestaat uit de voedingsindustrie , de autoriteiten en de academia.

Lidewij Edelkoort, beroemde trendsetter,  zal ons de grote richtlijnen voor de toekomst in lifestyle, levensmiddelen en aroma’s onthullen. Daarna  wordt er een debat gevoerd over de uitdagingen die we als industrie moeten aangaan ivm duurzame voeding, bewust eten en creativiteit om in de nabije toekomst 9.1 millliard mensen te voeden. Wij zullen zien hoe  aroma’s aan deze thema’s kunnen bijdragen. Demystificatie van aroma’s is aan de orde : deelnemers krijgen de gelegenheid om aroma’s te creëren, te testen, en beter te begrijpen.

Het is ook een unieke plaats om te netwerken tijdens de cocktail die op het einde aangeboden wordt. Er is een beperkt aantal plaatsen en de uitnodiging is vrij.

Meer informatie

Inschrijven

The Hotel

Boulevard de Waterloo 38
1000 Brussel