21.04.2017

Event: Biodiversity at the heart of business

Liesje De Schamphelaire
13.03.2017

U vraagt zich af wat u als bedrijf kan doen voor biodiversiteit? Of wat de voordelen daarvan zijn voor uw bedrijf zelf? Of denkt u misschien dat biodiversiteit u niet aanbelangt? Dan is dit event op 21 april iets voor u.

Het evenement "Biodiversity at the heart of Business - Which perspectives for our companies?" biedt een dag van reflectie en uitwisseling. Verschillende gewestelijke, federale en sectorale initiatieven komen aan bod. Talrijke experten zullen uw vragen beantwoorden. Politieke vertegenwoordigers zullen in debat treden met bedrijven en organisaties actief op het vlak van biodiversiteit in België.

Het evenement wordt georganiseerd door de federale en gewestelijke overheden, met de steun van de sectorfederaties (VBO).

Praktisch

Registratie is gratis, maar verplicht. Vul het inschrijfformulier in dat u hier kunt vinden. Inschrijvingen staan open tot 7 april.

U kunt het programma van deze dag hier vinden.

Postersessie

Ondernemingen worden uitgenodigd om aan een postersessie deel te nemen.  Opgelet, het aantal posters is beperkt. U vindt hierbij het gewenste formaat. U zal een bevestiging ontvangen vanuit de organisatie. De te drukken poster dient ten laatste voor 10 april worden opgestuurd naar steven.vanonckelen@lne.vlaanderen.be.

Contact

Voor meer informatie kan u terecht bij de volgende contactpersonen:

  • Sabine.Wallens@environnement.belgique.be
  • julie.rahmeh@spw.wallonie.be
  • Steven.vanonckelen@lne.vlaanderen.be
  • eaulotte@environnement.brussels

Brussel - Residence Palace - Wetstraat 155