16.01.2020

Expo Dubai 2020: infosessie Food & Beverages in het Belgische Paviljoen

Events door derden

Van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021 neemt België deel aan de Wereldtentoonstelling in Dubai. Kom naar de infosessie Food & Beverages om te weten hoe jouw product aanwezig kan zijn! Inschrijven kan tot 8 januari.

Het Commissariaat-Generaal voor de Expo’s (BelExpo) is verantwoordelijk voor het paviljoen. BelExpo en de concessiehouder van het paviljoen Creneau International zijn vragende partij om met onze producten te werken. Het paviljoen zal immers pas echt Belgisch zijn wanneer er Belgische voeding en dranken worden aangeboden!

Fevia ondersteunt BelExpo dan ook -samen met de regionale exportagentschappen- in de organisatie van een informatiesessie rond de opportuniteiten voor Belgische voedingsbedrijven in het Belgische paviljoen. Een mooie kans om rechtstreeks in contact te komen met belangrijke stakeholders van het project en een partner of leverancier van het paviljoen te worden. Deze sessie zal doorgaan op 16 januari tussen 9:30-12:30 bij de FOD Economie (City Atrium, Vooruitgangstraat 50, 1210 Brussel).

Programma

09:30    Ontvangst en koffie

10:00     Presentatie van het Belgisch paviljoen op Expo 2020 Dubai door Patrick Vercauteren Drubbel, Ambassadeur en Commissaris-Generaal van BelExpo.           

10:20       Presentatie door Werner Vanherle, CEO van Creneau International, en de beheerder van de F&B-activiteiten van het Belgisch paviljoen

10:50     Vragen en antwoorden  

12:30     Einde

U vindt de uitnodiging in bijlage.
Meer info en registratie: https://belexpo.be/nl/events/informatiesessie-food-beverage

Neem hier alvast eens een kijkje voor hoe het paviljoen er uit zal zien: https://belexpo.be/en/expo/expo-2020-dubai

PDF-pictogram informatiesessie_fb_nl.pdf

FOD Economie City Atrium

FOD Economie City Atrium, Vooruitgangstraat 50, 1210 Brussel