06.02.2019

Factory of the Future Awards 2019: mis het niet!

Events door Fevia

Welke Belgische productiebedrijven zijn voorloper in digitalisering, in het aantrekken van talent en in duurzaam ondernemen? En zijn daar opnieuw voedingsbedrijven bij?

De voorbije jaren zetten verschillende Vlaamse voedingsbedrijven al de stap naar de toekomst met ondersteuning van Made Different. Die intense transformatieprojecten wierpen al hun vruchten af voor voedingsbedrijven Biobakkerij De Trog, Rousselot, Dekeyzer-Ossaer en Lantmännen Unibake. Zij wonnen al een Factory of The Future Award.

Wil je ontdekken welke bedrijven de volgende laureaten van de Factory of the Future Awards worden? Of wil je inspiratie opdoen om zelf om te schakelen naar een fabriek van de toekomst?

Kom dan zeker naar de uitreiking van de Factory of the Future Awards 2019 op woensdag 6 februari 2019 in Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 te Kortrijk.

Inschrijven voor de uitreiking van de FoF Awards 2019 doet u hier
Voor meer info over het programma, klik hier

Noteer dat de uitreiking van de Awards plaats vindt tijdens Indumation in Kortrijk, waar u vanop de eerste rij ook de lancering van MindSphere World kan meemaken. Mindsphere World is een ecosysteem van Belgische bedrijven, hogescholen en universiteiten om het potentieel van Internet of Things te ontsluiten.

Kortrijk Xpo

Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk