09.06.2022

From Farm to Fork: Business day over de toekomst van de voedingsindustrie

Events door derden

Op 9 juni vanaf 14u wordt het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge (BMCC) the place to be voor innovatieve ondernemers! Tijdens ‘From Farm to Fork’ komen tal van gerenommeerde gastsprekers uit de voedingsindustire hun visie geven op de toekomst en de nieuwste innovaties binnen de sector, met Fevia voorzitter Anthony Botelberge voor het openingswoord. 

Op het programma

Sprekers uit de voedingsindustrie geven hun toekomstvisie en gaan met elkaar in debat rond de nieuwste innovaties:

  • Introductie
    • Anthony Botelberge (President, Fevia)
  • Deel 1: Sustainable primary production
    • Olivier Mehuys (Owner, Boer Olivier)
    • Koen Uyttenhove (Founder, ODYC)
    • Catarina Martins (Chief Sustainability officer, Mowi)
  • Deel 2: Industry Value creation
    • Filip Wallays (CEO, Agristo)
    • Patrick Verhelst (Chief Marketing Officer, Elopak)
  • Deel 3: Impact on the consumer
    • Kathleen Piens (Director, Head of Downstream Processing, Those Vegan Cowboys)
    • Lana Zivanovic (Chief Scientific Officer, Innovopro)

Ontdek hier het programma van het inspirerende namiddag

B2BnB als afsluiter

Aansluitend op deze namiddag verwelkomen we jullie ook graag op het B2BnB

netwerkevent met keynote spreker Gabrielle Kalkwijk (CEO Ardo).

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven

De organisatie gaat uit van VOKA, JCI, De Hanze en APZI.

Beurs-, Meeting- en Congrescentrum Brugge

Beursplein 1, 8000 Brugge