13.09.2022

Food Future Academy: hoe zorg jij voor jouw Food Heroes, vandaag en morgen?

Events door Fevia

Zonder “food heroes” geen “food”. Het klinkt logisch, maar hoe hou je als voedingsbedrijf jouw talenten aan boord met werkbaar werk? En hoe zorg je ervoor dat jouw food heroes zich dagelijks blijven ontwikkelen en mee zijn in de digitale transitie? Ontdek er alles over tijdens de Food Future Academy van 13 september van 13u tot 16u online en volledig gratis!

Laat je inspireren door deze topsprekers

Tijdens de Food Future academy op 13 september inspireren topsprekers jou om een held te zijn voor jouw food heroes:

  • Professor Ans Devos (HR & Organisatieontwikkeling aan Antwerp Management School) toont hoe een succesvol loopbaanbeleid ervoor zorgt dat medewerkers en organisaties elkaar wederzijds versterken
  • Lise Szekér (senior onderzoekster bij HIVA-KULeuven) geeft de inzichten vanuit het onderzoek van de leerstoel Arbeid 4.0 in de voedingsindustrie mee over hoe werk in de sector verandert onder invloed van belangrijke trends zoals digitalisering, globalisering, demografische veranderingen en een wijzigende arbeidsmarkt.
  • Frank De Craecker, organisatiedeskundige bij Workitects, neemt je mee in hoe je jouw arbeidsorganisatie in volle verandering ook werkbaar houdt.
  • 3 voedingsbedrijven getuigen over hoe zij dagelijks aan de slag gaan met deze thema’s
  • Olivier Wouters advocaat-vennoot van advocatenkantoor Claeys & Engels licht het nieuwe juridisch kader van transitietrajecten toe
  • Hudson geeft je tips hoe je tot een duurzaam verloningsbeleid komt.

De vijfde Food Future Academy gaat door op 13 september van 13u tot 16u. De sessie zal online doorgaan en is volledig gratis.

Het volledige programma volgt binnenkort, maar schrijf je nu alvast in via onderstaand inschrijvingsformulier

Food Future Academy organiseert voor de voedingsindustrie 8 thema-events rond duurzaamheid en circulair ondernemen. Het is een initiatief van Fevia Vlaanderen en maakt deel uit van Industriepartnerschap in het kader van het contract Ondernemerschap van VLAIO.