22.11.2018

Neem deel aan BCF Career Event, de grootste jobbeurs voor Life Sciences!

Events door derden

Op 22 november organiseert BCF Career Event in Gent de grootste Belgische jobbeurs voor Life Sciences.

Wat is BCF Career Event?

Het zoeken naar geschikte medewerkers met een specifiek profiel blijft dé grootste uitdaging voor Belgische voedingsbedrijven. BCF Career Event brengt werkgevers en getalenteerde, hoog opgeleiden met elkaar in contact. Het event concentreert zich op profielen voor Bio/Life Sciences, Chemistry, en Food & Pharma. Je mag rekenen op de aanwezigheid van 1.200 (ex-) studenten en young professionals (BSc, MSc, PhD en Postdocs).

BCF Career Event zet employer brand Food At Work in de kijker

BCF Career Event heeft 16 succesvolle edities gehad zowel in België als in Nederland, en bezoekers van over de hele wereld komen naar deze waardevolle dag. Organisaties die deze gewaardeerde groep werkzoekenden willen ontmoeten hoeven niet verder te zoeken. Fevia-leden krijgen een speciale korting als ze zich inschrijven voor BCF Career Event!

Als uw organisatie nog niet eerder aan het evenement heeft deelgenomen, ontvangt u nu 2 gratis vacatures op www.bcfcareer.be ter waarde van €400 bij aankoop van een pakket of een stand vanaf minimaal 6m2. Er is ook een exclusieve tabletop (kleinere stand) beschikbaar voor onze leden voor slechts €995.

Ik schrijf mij in!

Zorg ervoor dat u zich vóór 1 juli registreert om gebruik te maken van de early-bird korting.

Meer informatie en de contactgegevens vindt u hier