23.10.2021 tot 24.10.2021

Open jouw deuren op Open Producenten Dag

Events door derden

Wil je jouw product, productieproces, innovatie of passie delen met het grote publiek? Neem dan deel aan de Open Producentendag 2021 en zet je deuren wagenwijd open!

Flanders Food Festival

Toerisme Vlaanderen organiseert in samenwerking met Fevia Vlaanderen, VLAM en VLAIO voor het eerst deze Open Producenten Dag. Het initiatief kadert in het ruimere Flanders Food Festival. Dit festival loopt van 1 oktober tot 7 november en zet de Vlaamse gastvrijheid, lokale gastronomie en lekkere producten in de kijker.  Ook strijkt het kruim van de internationale gastronomie neer in Antwerpen voor de "World's 50 Best Restaurants Awards". Toerisme Vlaanderen grijpt dit evenement aan om de hele clunaire sector en haar voedingsproducenten in Vlaanderen op de kaart te zetten.

Open Producenten Dag 

Als voedingsbedrijf kan je deelnemen door een bezoek of rondleiding in je bedrijf te organiseren, waarbij je de bezoeker jouw producten laat ontdekken. In ruil krijg je visibiliteit op het communicatieplatform flandersfoodfestival.be, dat op verschillende media gepromoot wordt. Je wordt ook opgenomen in een speciale bijlage bij De Morgen, waarbij jouw zaak letterlijk op de kaart wordt gezet. Ook maak je kans op een bezoek van een journalist, die jouw passie onder de loupe nemen in een mooie reportage of om het decor te zijn van een live radio-uitzending. 

Geïnteresseerd? Lees er onderstaande flyer eerst goed op na en schrijf je dan in via deze link 

PDF-pictogram Flanders Food Festival - Open Producenten Dag