22.09.2021 tot 23.09.2021

Packcontact 2021: verpakkingsbeurs voor de voedingssector

Events door derden

Packcontact is een beurs en netwerkevent waar voedingsbedrijven en de verpakkingsindustrie elkaar ontmoeten. Op 22 en 23 september gaat Packcontact opnieuw fysiek door, in Kortrijk Xpo.

Bent u als voedingsbedrijf op zoek naar oplossingen voor uw nieuwe verpakkingsuitdagingen? Bent u benieuwd naar de meest recente innovaties en legt u liefst snel en eenvoudig contact met de aanbieders van deze ontwikkelingen? Dan is Packcontact 2021 zeker uw bezoek waard.

Packcontact is een unieke netwerkbeurs met een focus op de primaire verpakking van levensmiddelen

Packcontact 2021 groeit. Dankzij de toenemende belangstelling is deze derde editie van Packcontact uitgebreid. Zowel het aantal standhouders als het aantal lezingen is verdubbeld en voor het eerst spreidt het event zich dan ook over twee dagen, namelijk woensdag 22 & donderdag 23 september 2021, in de XXL-hal van Kortrijk Xpo.

Het juiste verpakkingsmateriaal voor uw voedingsproduct kiezen is een complexe oefening. Praat met specialisten ter zake en krijg inzicht in wat voor u de beste oplossing is.

Daarnaast krijgt u een mix van boeiende lezingen, innovaties en directe contacten met spelers binnen de circulaire verpakkingseconomie. 

Praktische info

Alle praktische informatie is terug te vinden op de website: www.packcontact.com.

Packcontact is een initiatief van Packcontact BV in samenwerking met POM West-Vlaanderen, Fabrieken voor de Toekomst, Pack4Food, Centexbel-VKC, Belgisch Verpakkingsinstituut (IBE-BVI), MPR&S (Materials and Packaging Research & Services), Alimento, PlastIQ, Flanders' Food, Fevia en TUA West.

Kortrijk Xpo

Kortrijk Xpo-XXL, Doorniksteenweg 216, 8500 Kortrijk