25.04.2018

Tasting & Prijsuitreiking Food At Work Student Awards

17.04.2018

Inschrijvingsformulier onderaan de pagina 

 

Pizza’s op basis van biergist? Smeerpasta met koffiesmaak? Vleesbrood met zeewier? Vegetarische flower burger?

Hoe ziet de voeding van de toekomst eruit? Kom de visie van 30 studententeams ontdekken – en proeven! - op 25 april 2018 vanaf 15u in Kasteel Terblock in Overijse. 

Met de vernieuwde Food At Work Student Awards zetten Fevia, Fevia Vlaanderen en Fevia Wallonie de troeven van de voedingsindustrie als werkgever in de kijker bij potentiële medewerkers, scholen en de verschillende spelers op de arbeidsmarkt.

  • De Food At Work Awards Vlaanderen en Wallonie dagen leerlingen van het secundair onderwijs uit om de voedingsproducten van de toekomst te ontwikkelen
  • De Food At Work Ecotrophelia Awards doen hetzelfde voor leerlingen van het hoger onderwijs. De winnaar van die laatste wedstrijden mag bovendien ons land vertegenwoordigen op Europees niveau!
  • Nieuw dit jaar: de Food At Work Techno Award! Leerlingen van het technisch onderwijs werkten rond een technische uitdaging in een voedingsbedrijf. Benieuwd wie daar als beste techneut uitkomt?      

Programma

  • 15u: Tasting van de innovatieve voedingsproducten
  • 18u : Prijsuitreiking Food At Work Student Awards
  • 19u: Receptie en networking 

Kom mee proeven, stemmen en netwerken tijdens de prijsuitreiking op 25 april in Kasteel Terblock !

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier 

Kasteel Terblock

Kasteel Terblock (naast de Maxivins)
Sint-Jansbergdreef 2
3090 Overijse