25.09.2021

Uitnodiging: Netwerkevent eiwitrijke teelten

Events door derden

Generation Food, Boerenbond en ILVO (Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek) organiseren een info- en netwerkavond voor producenten en verwerkers van eiwitrijke teelten op 25 september om 9u30 in Oudenaarde. Schrijf je in!

Waarom?

Er is een groeiende interesse voor de consumptie en verwerking van peulvruchten van eigen bodem. Deze gewassen passen bovendien in een duurzaam teeltplan en een gezond dieet. Tijdens dit netwerkevent brengen we landbouwers en andere ondernemers in voeding samen en krijg je beter inzicht in vraag en aanbod.

Wat?

We brengen de dag op gang met korte infosessies langs de proefveldjes van ILVO (Instituut voor Landbouw-, Visserij-, en Voedingsonderzoek) waar je deze gewassen kan zien groeien en verneem je waarom ze passen binnen een duurzame voedselproductie. Daarna brengen we een businesscase in beeld en willen we je inspireren met de verschillende verwerkingsmogelijkheden. Daarna kunnen de ondernemers 1-op-1 netwerken via het platform ‘Conversation starter’. Tijdens de netwerkreceptie voorzien we lekkere proevertjes.

Voor wie?

Landbouwers, ondernemers in horeca/catering, retail, verwerkers, voedingsproducenten.

Inschrijving

Maak vóór 18 september je netwerkpofiel aan via deze link
Heb je een profiel aangemaakt, dan ontvang je praktische informatie over toegang tot het event.