04.10.2020

Voka Openbedrijvendag 2020: geniet van een voordelig tarief dankzij Fevia

Events door derden

Op 4 oktober vindt zowel in Vlaanderen, Brussel als Wallonië een Open Bedrijvendag met vele opportuniteiten voor Belgische bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten. Ook voor onze bedrijven uit de voedingssector is het de gelegenheid om de grote troeven te tonen. Deze speciale dag is hét moment bij uitstek om de deuren te openen voor duizenden bezoekers en te tonen dat we fier zijn op de kwaliteit, diversiteit en innovatie van onze voeding en dranken. En er zijn nog extra redenen om deel te nemen: je legt er nieuwe zakelijke contacten, je gunt een blik achter de schermen en vindt er de talenten van morgen. Ook dit jaar genieten Fevia-leden van exclusieve voordelen. Ontdek hieronder waarom dit event ook voor jouw voedingsbedrijf een opportuniteit is en hoe je kan deelnemen.

Is jouw voedingsbedrijf ook op zoek naar nieuwe talenten?

Met 93.000 banen en 1.500 nieuwe vacatures per dag heeft onze sector nood aan nieuwe talenten. Het event heeft dus een bijkomende opportuniteit door meer zichtbaarheid te geven aan onze bedrijven en hun teams, die zich elke dag inzetten, en dit met de meest innovatieve technieken in hightech omgevingen. Fevia nodigt alle geïnteresseerde voedingsbedrijven uit om deel te nemen om de vele opportuniteiten en carrièremogelijkheden extra in de verf te zetten. Als voedingsbedrijf kan je uiteraard de kwaliteit, diversiteit en innovatie van onze voeding in de kijker zetten via het promotiemerk “Food.be - Small country. Great food.”.

Digitale transformatie en rekrutering staan centraal

In Vlaanderen en Brussel scharen Voka en Roularta Media Group zich achter de organisatie van de "Voka Open Bedrijvendag", dat dit jaar inzet op ‘digitale transformatie” binnen voedingsbedrijven. Dit jaar viert de Voka Open Bedrijvendag bovendien haar dertigste verjaardag waardoor er extra media-aandacht en visibiliteit zal zijn.   

Langs Waalse kant organiseren Sudpresse en UWE de 'Journée Découverte Entreprises', die de focus legt op rekrutering in Wallonië. Beide initiatieven delen dezelfde doelstelling om de Belgische ‘savoir faire’ en innovatie, die nog te weinig gekend is, centraal te plaatsen en de voedingsbedrijven te helpen met de zoektocht naar de talenten van morgen.

Fevia-leden genieten van exclusieve voordelen

Fevia-leden kunnen genieten van exclusieve voordelen, zowel met de Voka Open Bedrijvendag in Vlaanderen en Brussel als de Waalse tegenhanger, de 'Journée Découverte Entreprises’ (JDE) in Wallonië. Fevia verspreidt het event via haar netwerk, door de deelnemende voedingsbedrijven in de kijker te zetten. Ben jij overtuigd? Wij nodigen je uit om deel te nemen en gebruik te maken van de vele voordelen. De inschrijvingen zijn open tot en met 30 juni. 

Hoe schrijf ik mij in?

Als lid van Fevia geniet u van kortingen en speciale voordelen via uw inschrijving aan de Voka Open Bedrijvendag of de JDE. 

Je inschrijven kan tegen ten laatste 30 juni via de volgende links. 

Voka Open Bedrijvendag in Vlaanderen en Brussel

Als lid van Fevia geniet je van volgende voordelen:

Met behulp van verschillende tools en een gedreven team leiden we jou doorheen de 10 stappen in de voorbereiding van jouw ideale Voka Open Bedrijvendag. Zo zorgen we voor een gedetailleerde retroplanning die we aanvullen met onze draaiboekfiches, samen vormen zij de rode draad doorheen je hele organisatie. We helpen je ook verder via een brainstormpakket, mailings, telefoontjes, brainstormdays, adviesbezoeken, top events, … Om je deelname aan Voka Open Bedrijvendag meer visibiliteit te geven en je parcours uit te stippelen voorzien we een doos vol organisatie - en promotiematerialen. Om de buitenwereld op de hoogte te brengen van Voka Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven voor te stellen zetten we een grootse mediacampagne op met advertenties, radio- en televisiespots, online banners, het Voka Open Bedrijvendag magazine en een uitgekiende perscampagne.

 • Een aankondiging van je deelname op de website www.openbedrijvendag.be, op de sociale mediakanalen Facebook et LinkedIn
 • Elke deelnemer wordt opgenomen in ons nationaal magazine. Daarbovenop pakt Voka Open Bedrijvendag dit jaar uit met een dossier Digitale Transformatie waarin de focus ligt op verscheidene sectoren, waaronder de voedingssector. Het nationale magazine wordt verspreid op meer dan 85000 exemplaren en downloadbaar op onze website het hele jaar door.

*Korting niet cumuleerbaar met andere speciale tarieven en/of kortingen, deelnamecode: FEVIA

Ik schrijf me in

Journée Découverte Entreprises in Wallonië

Als lid van Fevia geniet je van volgende voordelen:

 • Een korting van 20% op uw deelnameprijs aan één van de drie packs (Décollage, impulsion et business).
 • Een aankondiging van je deelnamen op de website www.jde.be, op de sociale mediakanalen (Facebook et LinkedIn)
 • Een ¼ pagina in het magazine JDE, ingesloten in de Group Sudpresse (656.700 unieke lezers) en in alle edities van 7Dimanche (651.414 unieke lezers)
 • Toegang tot het platform printmyjde.be om promotiemateriaal te bestellen (flyers, rolls-up, …)
 • Je kan genieten van extra visibiliteit via volgende opties
  • Een ½ pagina publi-reportage in de kranten Sudpresse van jouw provincie
  • Facebook en LinkedIn spots gesponsord
  • Een ¼ reclame de kranten Sudpresse van jouw provincie
  • Een promotionele video van jouw bedrijf
  • Web bannering van 5 dagen op sudinfo.be

Meer info:

Voka Open Bedrijvendag
Cynthia Coulier
Directeur Voka Open Bedrijvendag
0479/588217 | 09/266 05 50 – info@openbedrijvendag.be
www.openbedrijvendag.be

Journée Découverte Entreprises
Charline WARTEL
Gestionnaire du projet Journée Découverte Entreprises
0470/45.79.90 – charline.wartel@sudpresse.be
www.jde-wallonie.be