27.10.2020

Webinar: Nieuwe Franse wetgeving rond verpakkingen

Events door Fevia

Exporteert u naar Frankrijk? Wist u dat producten die op de Franse markt gebracht worden de komende jaren aan heel wat nieuwe regels zullen moeten voldoen? Frankrijk heeft recent een nieuwe regelgeving goedgekeurd met een bijzonder zware impact op verpakkingen.

Krijg alle nodige informatie over de nieuwe Franse regelgeving om u optimaal te kunnen voorbereiden. Fevia organiseert een webinar waarbij de nieuwe wetgeving in Frankrijk en de impact op Belgische voedingsbedrijven wordt uitgelegd. Onze zusterorganisatie Ania in Frankrijk zal u de regelgeving en implicaties voor bedrijven in detail toelichten.

We vervolledigen het webinar door een overzicht te geven van de belangrijkste wijzigingen omtrent verpakkingsregelgeving die lopend zijn in België en op Europees niveau.

Programma

  • 14h: Verwelkoming door Fevia
  • 14h05: Impact van de nieuwe Franse wetgeving "Anti-gaspillage et economie circulaire" met een focus op verpakkingen (Ania, Léa Mathieu-Figueiredo)
  • 15h00: Wijzigingen in verpakkingsregelgeving in België en Europa (Fevia)

Praktisch

  • Het webinar gaat door op 27 oktober, van 14h tot 15h30, via Microsoft Teams. Wie ingeschreven is zal hiervoor een link ontvangen.
  • Deelname aan het webinar is gratis voor leden van Fevia, niet-leden betalen €75 per persoon. Niet-voedingsbedrijven betalen €150.
  • Het webinar zal afwisselend doorgaan in Engels, Frans en Nederlands.

Schrijf je in via onderstaand inschrijvingsformulier