19.03.2024

Webinar: wat is de impact van PFAS op jouw bedrijf?

Events door Fevia

PFAS lijken alomtegenwoordig. Vroeg of laat krijg je er ook als voedingsbedrijf mee te maken. Ongetwijfeld heb je er ook heel wat vragen over. Vanuit Fevia organiseren we daarom een webinar rond PFAS op 19 maart. Schrijf je hier in!

Wat komt er aan bod in het webinar?

We laten experts aan het woord om je een uitleg te geven rond PFAS in het algemeen, maar ook specifiek rond de aspecten milieu en voedselveiligheid. Wat is de impact van PFAS? Waar zijn ze te vinden? Wat zijn de normen? Hoe worden PFAS aangepakt vanuit het beleid? … Op deze vragen en meer krijg je een antwoord tijdens het webinar. 

We organiseren een Nederlandstalig webinar dat dieper ingaat op de federale en Vlaamse stavaza en aanpak en een Franstalig webinar rond de federale en Waalse stavaza en aanpak. 

Het federale luik wordt telkens toegelicht door een spreker uit het FAVV (Philippe Houdart in het Nederlands, Emmanuelle Moons in het Frans). Wat gebeurt in Vlaanderen wordt toegelicht door Hans Reynders, Departement Omgeving, PFAS coördinator voor Vlaanderen, voor Wallonië gebeurt dit door Philippe Raucq, SPWARNE, PFAS coördinator voor Wallonië.

Wanneer gaan de webinars door?

De webinars gaan door op dinsdag 19 maart.

Nederlandstalig webinar: 

  • Dinsdag 19 maart van 10u tot 12u
  • Schrijf je in voor het Nederlandstalig webinar door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Franstalig webinar:

  • Dinsdag 19 maart van 14h30 tot 16h30
  • Klik hier voor het Franstalig webinar.

 

We rekenen alvast op jullie talrijke deelname. 

Bij vragen, kan je terecht bij Liesje via lds@fevia.be

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.