28.06.2022

Webinar: Zet jouw duurzaamheidsstrategie om in concrete en meetbare acties

Events door Fevia

De afgelopen twee jaar werkten meerdere voedingsbedrijven aan een duurzamer voedingssysteem in samenwerking met Fevia Vlaanderen dankzij ondersteuning van VLAIO in het kader van het Industriepartnerschap. Om voedingsbedrijven op weg te helpen om hun duurzaamheidsinspanningen meetbaar en aantoonbaar te maken, organiseert Fevia Vlaanderen een gratis webinar op 28 juni om 9u met tips en tricks uit de praktijk. Interesse? Schrijf je hieronder in. 

Via het individueel coachingtraject gingen voedingsbedrijven op zoek naar opportuniteiten rond lokale en duurzamere voedingsketens, circulaire economie, duurzame verpakkingen, klimaat en energiebesparing, de shift naar ‘de fabriek van de toekomst’ en tal van andere duurzaamheidstopics. Door hun duurzaamheidsinspanningen meetbaar en aantoonbaar te maken, werden ze meteen klaargestoomd om te voldoen aan toekomstige verplichtingen inzake duurzaamheidsrapportering. 

Maak ook jouw duurzaamheidsinspanningen meetbaar én aantoonbaar 

Hiermee kan je jouw bedrijf op een positieve manier onderscheiden en kan je proactief inspelen op vragen van (toekomstige) medewerkers, klanten en overige belanghebbenden. Hiervoor kan je nog steeds gebruik maken van het coachingtraject.

Meer info over het coachingtraject kan je hier vinden

Praktische info rond het webinar 

  • Het webinar gaat door op dinsdag 28 juni van 9u tot 10u30 en is volledig gratis. 
  • Dit webinar stelt tips en tricks voor uit de praktijk. 
  • Soubry, Inex en Breydel delen hun kennis en ervaringen als voedingsbedrijf tijdens dit webinar. 

Geïnteresseerd door dit webinar? Schrijf je snel in via onderstaand formulier.