08.09.2022

Workshop: arbeidsduur in voedingsbedrijven

Events door Fevia

Hoe organiseer jij je productie? Hoeveel en wanneer mogen werknemers werken? Welke regels moet je respecteren wanneer werknemers overuren presteren of in het weekend werken? Kunnen flexibele uurregelingen worden toegepast? Om het kluwen van de arbeidsduurregels te ontwarren organiseert Fevia samen met advocatenkantoor Claeys & Engels een praktisch seminarie op basis van de algemene en sectorale regels rond arbeidsduur. Interesse? Schrijf je dan zeker in via deze link.

De arbeidswet dateert van 1971, een verouderde wetgeving met verschillende verplichtingen, verboden en mogelijke afwijkingen. In de voedingsindustrie sloten we bovendien verschillende cao’s die deze afwijkingen mogelijk maken. Hoe worden deze regels toegepast in de bedrijfscontext in de voedingsindustrie van vandaag?

Om hier een antwoord op te bieden organiseert Fevia samen met advocatenkantoor Claeys & Engels een praktisch seminarie op basis de algemene en sectorale regels rond arbeidsduur.

Doelgroep:

HRM, personeelsdirecteurs

Tijdstip en locatie:

  • Nederlandstalige sessie: 8 september; 9u – 12u30, De Montil
    Moortelstraat 8, 1790 Affligem
  • Franstalige sessie: 23 september; 9u – 12u30, Ferme de Mont Saint Jean
    Chau. de Charleroi 591, 1410 Waterloo

Lesgevers:

Nederlandstalige sessie:

  • Patrick Maerten en Renée Vandekendelaere, Claeys & Engels
  • Anke Grooten, Director Social Affairs Fevia

Franstalige sessie:

  • Marjolaine Dessard en Kevin Dieu, Claeys & Engels  
  • Anke Grooten, Director Social Affairs Fevia     

Maximum aantal deelnemers:

De plaatsen per workshop zijn beperkt tot 50 personen, dus wees er snel bij!

Prijs

Leden van Fevia betalen 175 EUR (excl. BTW). Niet-leden betalen 350 EUR (excl. BTW).

Interesse? Schrijf je hier in!

De Montil

Moortelstraat 8
1790 Affligem