23.06.2022

Workshop: proeven van crisismanagement voor voeding

Events door derden

Bekruipt de gedachte jou soms dat er elk moment een crisis kan uitbreken en dat jouw bedrijf hier niet voldoende op voorbereid is? Of ben je er gerust in, maar zou je jouw aanpak toch graag eens aftoetsen? Food Security organiseert op donderdag 15 juni een workshop van een halve dag voor voedingsbedrijven en biedt een antwoord op beide vragen. De workshop is voor alle potentiële leden van een crisismanagement team. Fevia-leden nemen gratis deel aan de workshop.

Klik hier voor het volledige programma en inschrijving

Programma

We starten de dag met een stukje basistheorie:

  • Welke soorten crisissen zijn er?
  • Wat is crisismanagement?
  • Hoe ziet het team eruit?
  • Welke tools heb je allemaal nodig?

Nadien dagen we je, samen met collega’s uit andere voedingsbedrijven, uit om een heuse voedingscrisis te managen. Tijdens deze simulatieoefening zal je een voorsmaakje krijgen van:

  • Hoe je in een crisisteam efficiënt samenwerkt, ieder met zijn eigen rol en verantwoordelijkheid.
  • Hoe tools (checklists, communicatietemplates) je ondersteunen, structuur brengen en het team vooruithelpen.

Waar en wanneer?

De workshop van een halve dag gaat door op 23/06/22 te Aalst in het Officenter: Ninovesteenweg 198, 9320 Erembodegem

  • Voormiddagsessie van 9u-12u
  • Lunch van 12u-13u
  • Namiddagsessie van 13u-16u

Over Food Security

Food Security vzw animeert de workshop. De organisatie heeft al 34 jaar ervaring in crisismanagement in de voedingsindustrie bij een 85-tal bedrijven (kmo tot multinational). 

Officenter

Ninovesteenweg 198, 9320 Erembodegem