29.04.2020

Food Forward Event = AFGELAST

Events door Fevia

Gezien de huidige situatie, zien we ons helaas genoodzaakt om het Food Forward event op 29 april te annuleren. Alvast bedankt voor uw begrip.

 

Hoe ziet de voeding van de toekomst eruit en hoe kan jouw bedrijf inspelen op de trends van morgen? Je ontdekt het op 29 april tijdens het Food Forward Event in de Wild Gallery, Brussel. Fevia, Flanders’ FOOD, Wagralim en Alimento nodigen je van harte uit voor een namiddag waar jongeren en professionals elkaar inspireren over de toekomst van onze voeding.

Schrijf je in via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.

Programma

13u30 – 14u15: Break-out I

Tijdens interactieve workshops netwerk je samen met de experts van Flanders’ FOOD, Wagralim en Alimento rond hot topics als clean label of rond de laatste voedingstrends. Opgelet: vol is vol, dus schrijf je nu als eerste in!

  1. Diversiteit in grondstoffen: nieuwe planten, nieuwe kleuren op het bord?  - VOLZET
  2. Food-on-the-go: wat met de snelle hap tussendoor?
  3. Le clean label : une tendance durable ?
  4. Les influenceurs : source d’inspiration pour développer vos nouveaux produits et services ?
  5. STEM for Food: technische profielen aantrekken en behouden

14u30 – 15u15: Break-out II

6. Diversiteit in grondstoffen: nieuwe planten, nieuwe kleuren op het bord?
7.  Food-on-the-go: wat met de snelle hap tussendoor?
8. Le clean label : une tendance durable ?
9. Les influenceurs : source d’inspiration pour développer vos nouveaux produits et services ?
​10. STEM for Food : Attirer et retenir les profils techniques

15u – 17u00: Tasting Food At Work Student Awards 

1. Tasting

Proef de innovatieve en duurzame voedingsproducten waarmee 25 jongerenteams één van de Food At Work Student Awards hopen te winnen. Laat je verassen en bepaal mee wie de publieksprijs wint. 

Ontdek de teams hier 

2. Techno Awards

Met deze wedstrijd daagt de sector studenten uit om een technische oplossing uit te werken voor een voedingsbedrijf. 4 teams gingen de uitdaging aan en stellen die dag hun creatieve technische oplossing voor.

Ontdek de projecten hier 

3. Experience Room 

Naast de tasting hebben we een hele reeks activiteiten in petto in de Experience room : test jouw kennis rond de lekkerste sector van het land en neem deel aan een food.be quiz, breng een virtueel bezoek aan een voedingsbedrijf met unieke 3D-brillen van Alimento, ontdek met 360° brillen de verschillende beroepen van onze sector, en nog veel meer ! 

17u15 – 18u30: Awards Ceremony & Inspiration session

Naast de prijsuitreiking van de Food At Work Student Awards neemt Trendwatcher Tom Palmaerts je mee naar 2030 en ontdek je hoe we binnen 10 jaar anders met voeding zullen omgaan.

18u30 - 20u00: Netwerkreceptie

Wild Gallery

Gerijstraat 11
1190 Brussel

Parking :
Ingang via Gerijstraat 21-23

Openbaar vervoer:
Treinstation Brussel Zuid
Tram : lijn 82 en 97
Bus : lijn 49 en 50