Deze week in de media

18.05.2020

Wekelijks vatten we voor jou samen hoe de stem van de Belgische voedingsindustrie in de media aan bod kwam. Ontdek hieronder de meest markante quotes.

5 trends voor de voeding van morgen volgens jongeren

Wat eten we morgen? Op die belangrijke vraag, vandaag relevanter dan ooit, geven de winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards alvast hun antwoord in de vorm van innovatieve producten die, wie weet, binnenkort in de winkelrekken liggen. Ze schotelen ons 5 trends voor: meer evenwichtige en duurzaam geproduceerde producten, “zero-waste”, alternatieve eiwitbronnen, diversiteit en food “on-the-go”.

Le Soir | Un yaourt enrichi en noix et microalgues de l'UCLouvain récompensé par la Fevia | 18 mei

RTBF | Innovation durable : Aloya, le yaourt enrichi en noix et microalgues de l'UCLouvain, récompensé par la Fevia | 18 mei

Sillon belge | Les gagnants des Food At Work Ecotrophelia Awards: que mangerons-nous demain ? | 18 mai

Plaats jouw favoriete held(in) in de kijker met #MyFoodHero

De voorbije weken beseffen we hoe onmisbaar de helden zijn die ons dagelijks voorzien van voeding en dranken. Onze #FoodHeroes ontvingen dan ook heel wat steun, wat hen motiveerde om aan de slag te blijven. Uit dankbaarheid schijnen wij maar al te graag ons licht op deze helden. Heb ook jij een held(in) die je wilt bedanken? Laat het dan weten met de hashtag #MyFoodHero.

Foodprocess | Ook consumenten zetten #FoodHeroes in de kijker | 12 mei

*Wegens auteursrechten is het Fevia niet toegestaan om artikels te delen.