Doe mee aan de grote lenteschoonmaak in Vlaanderen

19.02.2018

Sinds 2016 heeft Fevia Vlaanderen een concreet engagement genomen inzake openbare netheid. Toon ook jouw engagement voor een properder Vlaanderen.

Ook in het voorjaar van 2018 zullen vele duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen steken om het zwerfvuil in hun buurt op te ruimen en zo het straatbeeld van hun dorp, gemeente of stad mooi te maken. Aarzel niet om contact op te nemen met uw gemeente om ook mee te doen. In de meeste gevallen zal de gemeente u helpen met materiaal en andere ondersteuning. Een halve dag of een uurtje: alles is goed om Vlaanderen proper te maken.

Tijdens de periode van 17 tot 31 maart 2018 zal Mooimakers alle lokale initiatieven ook weer ondersteunen met een grootse communicatiecampagne. En met opruimmateriaal natuurlijk!

Organiseren jullie een opruimactie? Registreer ze dan zeker op de actiekaart  van de Mooimakers!

Is een opruimactie organiseren in uw bedrijf niet zo eenvoudig? Dan kan je ook uw personeel sensibiliseren. De Mooimakers voorziet een uitgebreid communicatiepakket voor gebruik in eigen magazines, website, Facebook,...! Raadpleeg hier het overzicht van het beschikbare materiaal.

De grote lente schoonmaak in Wallonië zal doorgaan op 23, 24 en 25 maart. Meer info vind je hier