Evenwichtige tussendoortjes met Céréal

09.10.2023

Jezelf een pleziertje gunnen binnen een evenwichtige levensstijl? Dat valt perfect te rijmen, volgens Céréal. De koekjesproducent blijft haar receptuur verbeteren voor mens en planeet, zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. Ze werkt daarvoor nauw samen met voedingsdeskundigen en fijnproevers. Gezondheid en smaak gaan dus mooi hand in hand.

Gezonder en duurzamer assortiment 

Céréal bracht al een volledig suikervrij assortiment koekjes op de markt. Maar dat is niet alles, dit jaar stelt Céréal een nieuw assortiment voor met minder suiker én zonder zoetstoffen. Naast suikerreductie kijkt het merk ook kritisch naar de kwaliteit van de ingrediënten en het percentage vetstoffen en voedingsvezels. Daarnaast biedt Céréal ook een gluten- en lactosevrij productgamma aan dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod wil Céréal tegemoetkomen aan de consument die evenwichtiger wil eten, die zijn suikerinname wil minderen of die diabetes, een gluten- of een lactose-intolerantie heeft.

 

Céréal is trots op de stappen die ze al ondernomen heeft om haar tussendoortjes evenwichtiger te maken, en het resultaat mag er zijn. Vandaag heeft 85% van haar assortiment een Nutri-Score A, B of C. Het bedrijf is tevreden met haar verwezenlijkingen en blijft in diezelfde lijn streven naar een assortiment mét duurzamere chocolade (Rainforest Alliance-keurmerk) en tarwebloem van duurzame teelt.