food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

23.03.2021

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Dely Wafels en Duvel Moortgat. Laat ze je smaken!

Dely Wafels schrijft verder aan groeiverhaal

De vraag naar diepvrieswafels neemt toe, zo getuigt de wereldspeler Dely Wafels. Ondanks de zware brand in 2018, rollen er maar liefst 35 miljoen wafels per jaar van de band, klaar om te verdelen naar klanten over de hele wereld. “Wij willen van onze toaster wafels dé referentie maken in Europa”, vertellen zaakvoerders Ellen Tournois en Davy Van Poucke.

Dely Wafels schrijft verder aan groeiverhaal

Lees meer

Duvel Moortgat geeft water een tweede leven

In de zomer van 2020 begon Duvel Moortgat met de opstart van een waterhergebruiksinstallatie, die afvalwater omzet tot drinkwaterkwaliteit. Op termijn verlaagt de watervoetafdruk van de brouwerij met zo’n 25%. Welke stappen legt afvalwater af om tot drinkwaterkwaliteit te komen?

Duvel Moortgat geeft water een tweede leven

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 4 content formats voor jou kunnen betekenen