Grijp je kans en maak jouw duurzaamheidsinspanningen meetbaar en aantoonbaar!

09.07.2021

Wil je jouw processen en producten verduurzamen en/of werken aan duurzamere voedingsketens? Maar mis je daarbij coaching en begeleiding op maat? Dan is dit aanbod een uitgelezen kans voor jou! Stel je kandidatuur voor een individueel coachingstraject per mail naar Ann Nachtergaele (an@fevia.be), en ga gericht aan de slag met jouw duurzaamheidsstrategie! 

Waarom is dit relevant voor mij? 

Een gezonder en duurzamer Europees voedingssysteem vormt één van de hoekstenen van de Europese Green Deal. Fevia Vlaanderen biedt je in dat kader, met de ondersteuning van VLAIO, een individueel coachingstraject rond duurzaamheid en duurzaamheidsrapportering aan. De focus ligt daarbij op een goed draaiende circulaire economie, meer aandacht voor klimaat en energie, een shift naar ‘fabrieken van de toekomst’ en andere duurzaamheidstopics.  

Waarom deelnemen?  

Een duurzaamheidsstrategie voor je bedrijf opstellen is één iets, maar ze ook omzetten in concrete acties is vaak een uitdaging. Bedrijfsindividuele coaching wapent je om concrete innovaties zelf te realiseren. Het maakt je duurzaamheidsinspanningen vooral ook meetbaar én aantoonbaar. Hiermee kan je je op een positieve manier onderscheiden en proactief inspelen op vragen van (toekomstige) medewerkers, klanten en andere belanghebbenden. Grijp dus je kans om je als pionier te profileren en je op een positieve manier te onderscheiden! 

Alle informatie vind je terug in onze brochure

Hoe werkt het concreet? 

  • Je krijgt 5 dagen individuele begeleiding op maat door de ervaren MVO-expert van Slidingdoors (www.slidingdoors.be), die de voorbije jaren ruim 150 organisaties inspireerde en begeleidde op weg naar duurzaamheid.  
  • Slidingdoors bezorgt je een kritische evaluatie voor de implementatie of ondersteuning van je duurzaamheidstrategie. 
  • Dankzij de steun van VLAIO kun je deelnemen aan de extra voordelige prijs van 1645 euro (excl. BTW) 

Hoe neem ik deel?  

Deelname staat open voor zowel beginnende als meer ervaren bedrijven inzake duurzaam ondernemen. 

Ik heb interesse en stuur een mail naar an@fevia.be 

Dit initiatief maakt deel uit van het Industriepartnerschap waarbinnen 17 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s: industrie 4.0, digitalisering en duurzaamheid. Ze doen dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen. Meer info op www.industriepartnerschap.be.

#industriepartnerschap #sterkondernemen

Media Folder: