Het is zover: Op 11 maart de ondertekening van de Green Deal Anders Verpakt met ministers Crevits en Demir

26.02.2022

Fevia Vlaanderen stapt op 11 maart, samen met Comeos, Detic, VIL, OVAM én de bevoegde ministers officieel mee in de Green Deal Anders Verpakt. Kijk zeker mee via de livestream en ontdek welke bedrijven ondertekenen. 

Na lang wachten wordt de Green Deal Anders Verpakt eindelijk ondertekend door alle initiatiefnemers, deelnemende partijen en ondersteunende partijen. Een 70-tal organisaties zullen de krachten bundelen rond preventie en hergebruik van verpakkingen. Wat is het belang voor de voedingsindustrie om in te zetten op preventie en hergebruik van verpakkingen? Welke bedrijven ondertekenen mee? Wat willen we bereiken aan het einde van de rit? Registreer je voor de livestream en ontdek het allemaal op 11 maart van 15u-16u.

Registreren je hier voor de livestream van de ondertekening van de Green Deal Anders Verpakt

De ondertekenaars worden aangemoedigd om fysiek aanwezig te zijn en ontvingen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Wees er zeker bij en leer je medeondertekenaars kennen tijdens het netwerkmoment! Wil je later toch nog mee instappen in de Green Deal? Dat kan! Contacteer hiervoor onze adviseur Candice Joseph

Wat was dat weer, die Green Deal Anders Verpakt? Lees het hier

Meer weten over de verpakkingen van de toekomst? Lees ons artikel "Wat brengt de toekomst voor verpakkingen?"