Je concurrentiepositie versterken via digitalisering? Neem deel aan de workshops van Flanders’ FOOD

Hanane Tazi
06.04.2017

Werken met pen en papier voor logboeken en dataopslag is niet meer van deze tijd. Evenmin als werken met software die niet geïntegreerd is over het hele productieproces. Digitalisatie kan elk bedrijf helpen om data-analyse eenvoudiger te maken en productieprocessen te automatiseren én optimaliseren.

Maar hoe begin je daar aan? Welke tools en systemen bestaan er en welke zijn geschikt voor je bedrijf? En welk voordeel haal je nu eigenlijk uit digitalisatie en is het allemaal wel betaalbaar?

Dit zijn vragen waar je bedrijf misschien mee worstelt. Onze zusterorganisatie, Flanders’ FOOD, helpt je alvast op weg om een antwoord te zoeken op bovenstaande vragen.

In het kader van het 2DIGIT-project organiseren zij, met het steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen, een reeks van 8 workshops waarin je te weten komt welke moderne, gebruiksvriendelijke en betaalbare softwaresystemen jou kunnen helpen op verschillende niveaus in de bedrijfsvoering.  

De eerste 4 sessies handelen over het gebruik van meer geïntegreerde software voor productieplanning, voorraadbeheer, traceerbaarheid en productie-efficiëntie. Tijdens de andere 4 sessies worden tools voorgesteld die data eenvoudig omzetten in kennis die aangewend kan worden om het productieproces beter te begrijpen en bij te sturen.

Nieuwsgierig? Meer informatie vind je op de website van Flanders’ Food: 2DIGIT Workshops digitalisatie. Via die pagina kan u ook inschrijven voor de workshops.