Lekker van bij ons Connect: de weg naar culinaire verbinding met lokaal lekkers

04.04.2024

Op zoek naar kennisuitwisseling, nieuwe afzetmarkten, lokale producten of andere samenwerkingen? Vanaf nu kan je je registreren op het matchmakingplatform “Lekker van bij ons Connect”. Dé plek waar voedingsprofessionals elkaar ontmoeten en smaakvolle lokale samenwerkingen aangaan.

Matchmakingplatform

Het matchmakingplatform ‘Lekker van bij ons Connect’ is een initiatief van VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing, in samenwerking met minister van landbouw Jo Brouns.

Dit nieuw platform wil voedingsprofessionals met elkaar in contact brengen om het aanbod lokaal lekkers te vergroten. Het is een vervolgstuk op het charter Voedsel verbindt boer en burger. Zie ook: https://www.fevia.be/nl/nieuws/fier-op-lekkers-van-hier-jij-ook.  

Wie zich aanmeldt op Lekker van bij ons Connect, kan gericht op zoek gaan naar een professionele match binnen de agrivoedingssector. Of je nu een voedingsbedrijf bent dat op zoek is naar lokaal fruit, een melkveehouder die lokaal fruit wil verwerken in zijn yoghurt, of een café-uitbater die het lokale bierassortiment wil uitbreiden: Lekker van bij ons Connect brengt je in contact met de partner of het aanbod dat je zoekt.

Hoe ga je te werk?

Registreren is eenvoudig:

  1. Surf naar connect.lekkervanbijons.be,
  2. Maak een profiel aan (rechts bovenaan),
  3. Omschrijf kort wat je aanbiedt en wat je zoekt

Lekker van bij ons Connect doet de rest: het algoritme gaat met jouw informatie op zoek naar de perfecte match. Van zodra ze die vinden, krijg je een melding. In afwachting kan je op Lekker van bij ons Connect inspiratie opdoen en kennismaken met andere Connect-leden. Daarnaast krijg je als ambassadeur Lekker van bij ons een prachtig pakket promomateriaal thuis opgestuurd na je aanmelding op Lekker van bij ons Connect.

In deze explainervideo wordt de werking van het platform verduidelijkt.

Samen lokaal lekkers op de kaart zetten, en consumenten bewust maken van de culinaire schatten in zijn of haar regio. Dat is de opzet.

Sluit je vandaag nog aan bij Lekker van bij ons Connect en draag bij aan het versterken van lokale voeding.