Ondertekening Green Deal Anders Verpakt op 4 februari

07.12.2021

Op 17 september 2021 werd de ondertekening van de Green Deal last-minute geannuleerd door een agendaverschuiving van de ministers. We hebben een tijdje moeten wachten op een nieuwe datum, maar deze staat nu vast! Het officiële startschot belooft een mooi begin te zijn van de samenwerking rond de preventie en het hergebruik van verpakkingen. Meer informatie over het tijdstip en de locatie volgt later. Meer informatie over de Green Deal vind je hier.

Op 10 november werd op de inspiratiedag bovendien voor het eerst samen nagedacht over de actuele opportuniteiten en problemen bij preventie en hergebruik van verpakkingen. Aan de hand van ronde tafels identificeerden we relevante thema’s waar we op zullen inzetten de komende drie jaar. De wrap-up van het evenement vind je in bijlage onderaan het artikel.

 

Kon je er niet bij zijn op de inspiratiedag, maar bent u wel geïnteresseerd om deel te nemen aan de Green Deal Anders Verpakt en mee te ondertekenen? Geen probleem! Je kan je nog steeds inschrijven via de website www.greendealandersverpakt.be. Vergeet je zeker niet kenbaar te maken zodat je alle communicatie over de ondertekening ontvangt.

 

Heb je nog vragen? Aarzel zeker niet om me te contacteren via cj@fevia.be 

Bijlages: