Onderzoek SDG Barometer Belgium 2018

10.04.2018

Neem deel aan dit unieke nationaal onderzoek en draag bij aan het in kaart brengen van het duurzaamheidslandschap in Belgische organisaties, en meer bepaald over de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s).

SDG Barometer Belgium 2018

Sinds de lancering in 2015 geraken de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) meer en meer ingeburgerd. Maar hoe staat het met de toepassing ervan in onze organisaties? Doe mee aan deze nationale bevraging en help ons dit in kaart te brengen. 

Dit allereerste onderzoek in België is het startpunt van een wetenschappelijk verantwoorde analyse, die de basis vormt voor aanbevelingen, gericht naar zowel private als publieke organisaties. Tegelijkertijd kan je een benchmark maken en kijken hoe jouw sector scoort ten opzichte van andere relevante sectoren.

Waarom meedoen aan dit onderzoek?

Deelnemen vraagt 15 tot 20 minuten van je tijd en in ruil hiervoor:

  • krijg je een sectoroverzicht (benchmark) dat laat zien waar jouw sector scoort in vergelijking tot andere sectoren. Dit kan je helpen om nieuwe opportuniteiten te ontdekken;
  • ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor het evenement waarop de volledige resultaten worden gepresenteerd;
  • draag je bij aan het allereerste Belgische wetenschappelijk onderzoek dat de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen binnen Belgische organisaties in kaart brengt.

Ik doe mee aan de SDG Barometer Belgium 2018

Deelnemen kan tot 10 april. Alle antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. 

Informatie

Heb je nog vragen? Eva Geluk helpt je graag verder.