Ontdek in Libramont de troeven van de Belgische voedingsindustrie

30.06.2017

Wist u dat Libramont de thuishaven is van de grootste openlucht landbouwbeurs in Europa? Deze hoogmis voor de agro-voedingsketen trekt jaarlijks 200.000 bezoekers aan en uiteraard mag de Belgische voedingsindustrie er niet ontbreken! FEVIA Wallonie is er eind juli aanwezig met tal van acties en animaties die u de troeven van de voedingsindustrie doen ontdekken. U ontdekt er ook hoe de sector sterk verbonden is met de landbouw en hoe ze de strijd aangaat tegen klimaatopwarming, het jaarthema van de beurs bovendien. Geniet alvast van een voorsmaakje van onze acties!

The ‘Place to be’ voor de agrovoeding

De Beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding van Libramont trekt elk jaar duizenden bezoekers aan: consumenten, maar ook leveranciers, klanten, partners uit de sector, delegaties van buitenlandse kopers, tot en met ministers en politieke vertegenwoordigers. Dit jaar gaat ze door van vrijdag 28 juli tot en met maandag 31 juli.

FEVIA zal er zelf zeer zichtbaar aanwezig zijn met haar promotiemerk Food.be – Small Country. Great Food. waarmee we kwaliteit, diversiteit en innovatie van de Belgische voedingsindustrie in de kijker zetten. Ook D’Avenir – Ensemble, agir pour un système agroalimentaire durable, de samenwerking met onze Ketenpartners en de Waalse innovatiepool Wagralim in het kader van de verduurzaming van de agrovoedingsketen, komt ruim aan bod.

Ontdek Food.be als een echte VIP 

Op de ‘FEVIA – Food.be’ stand zult u als bezoeker kennis kunnen maken met de troeven van de Belgische voedingsbedrijven en hun producten.  U zult er als een echte VIP heerlijke producten kunnen proeven terwijl u geniet van één van de “In The Picture” video’s waarin medewerkers u een exclusieve blik achter de schermen van hun bedrijf gunnen.

De stand blijft vier dagen lang the place to be voor tal FEVIA/Food.be acties en animaties. Zo organiseert FEVIA Wallonie op maandag 31 juli een persconferentie over de presentatie van het Economisch Jaarverslag van de Waalse voedingsindustrie, een drink in samenwerking met Wagralim en een seminarie over het klimaat.

Ontdek hier het volledig programma van Libramont

Meer info over de Beurs van Libramont op www.foiredelibramont.be