Volvic: water met een smaakje zonder suiker

11.10.2023

De gezondheid van de planeet en de mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanuit de visie ‘One Planet. One Health’ stimuleert Danone gezondere en meer duurzame eet- en drinkgewoonten. 

Hydrateren zonder suiker

Water is het hoofdbestanddeel van ons lichaam en maakt bij volwassenen ongeveer 60% van het lichaam uit. Water heeft tal van voordelen voor de gezondheid zoals hydratatie en de bevoorrading van mineralen, vitaminen en nutriënten en de afvoer van afvalstoffen via de nieren. Daarnaast is het aangetoond dat 68% van de Belgische volwassenen onvoldoende water drinkt. Water is en blijft de meest natuurlijke en gezonde manier van hydrateren. 

Danone spoort de consument aan om meer water te drinken: in 2023 lanceerde Danone de nieuwe evian sparkling. Een nieuw bruisend water. Om te variëren is er nu ook Volvic Touch of Fruits. Naast de bruisende variant, bracht ze ook een water met een vleugje heerlijke natuurlijke smaken op de markt, de Volvic Touch of Fruits. Bovendien bevat het drankje geen suiker en slechts 3 kcal per portie.

Danone gebruikt haar toonaangevende marktpositie en ruime knowhow om verder te groeien als een B Corp. Dit zijn bedrijven die hun impact op de samenleving en het milieu monitoren en daar ook transparant over communiceren. Daarnaast willen ze blijven innoveren om kwalitatieve, lekkere en gezonde voeding aan te bieden, geproduceerd binnen de grenzen van de planeet.