Werken in de voedingsindustrie?

26.03.2020

Door het coronaviruscrisis hebben verschillende bedrijven een tekort aan personeel. VDAB, Forem en Actiris startten daarom een campagne om de bedrijven met een tekort aan personeel te ondersteunen. Interesse? 

In deze periode van coronaviruscrisis is de voedselbevoorrading essentieel. Het is dan ook belangrijk dat voedingsbedrijven kunnen blijven produceren. Door de crisis worden bedrijven geconfronteerd met een tekort aan personeel. Interesse in de vacatures? Je vindt de vacatures uit onze sector op voor:

  • Vlaanderen op www.foodatwork.be. De vacatures gelinkt aan de coronaviruscrisis zijn aangeduid met #COVID19. Een directe link vind je hier.
  • Wallonië op www.forem.be. De vacatures gelinkt aan de coronaviruscrisis zijn aangeduid met #COVID19. Een directe link vind je hier.
  • Brussel op www.actiris.be. De vacatures gelinkt aan de coronaviruscrisis zijn aangeduid met #COVID19. Een directe link vind je hier.

Tijdens deze periode van coronaviruscirsis blijft onthaal, preventie en welzijn zeer belangrijk.  Het respecteren van de regels rond social distancing is essentieel, Fevia roept de voedingsbedrijven dan ook op om de maatregelen te volgen en ondersteunt de bedrijven met richtlijnen social distancing.