Wil je ook anders verpakken?

29.06.2021

Maar liefst 220 personen namen deel aan de eeste infosessie in het kader van de Green Deal "Anders verpakt", een initiatief van OVAM, Fevia Vlaanderen, Comeos, VIL en Detic. Dankzij vier inspirerende voorbeelden werd duidelijk dat het anders kan. Doe ook mee!

Herbekijk hier de sessie

Aan de slag

Via de Green Deal Anders Verpakt creërt Ovam samen met Fevia Vlaanderen, Comeos, VIL en Detic een netwerk van bedrijven, kennisinstellingen, steden en gemeenten en organisaties die invloed hebben op het vermarkten en gebruiken van verpakkingen binnen de distributiesector. En daarbij hebben we ook u nodig! Het doel is om samen kennis te vergaren en te delen, systemen te (onder)zoeken en projecten op te zetten zodat we komen tot minder eenmalige verpakkingen door deze te vermijden of te hergebruiken en hierbij ook de milieu-impact van het verpakte product verkleint. Samen werken we aan de verpakkingssystemen van de toekomst.

Doe daarom mee. Ga naar www.greendealandersverpakt.be en klik op ‘Doe mee’. Je hoort snel van ons.  

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar greendealandersverpakt@ovam.be.

Maak kennis met andere deelnemers en inspireer elkaar

De uitdaging is groot. Een overstap naar andere distributie- en consumptiemodellen vergt kennis en samenwerking. Neem daarom deel aan het Matchmaking Event. Je ontmoet er tal van kennisinstellingen, ondernemingen en steden en gemeenten die eveneens een steentje willen bijdragen richting preventie en hergebruik van verpakkingen.

Dit event wordt georganiseerd door de OVAM, Comeos, VIL, Fevia Vlaanderen, DETIC en de Vlaamse Hogescholenraad – Blikopener.

Schrijf je hier in voor het matchmaking event tussen 9u30 en 11u30 op 30 juni