Verpakkingsengagementen

In mei 2018 presenteerde Fevia samen met Comeos, Detic, Unizo en Buurtsuper een verpakkingsplan met verschillende engagementen aan de Vlaamse regering. Tegelijk namen 9 van onze grootste bedrijven een reeks engagementen voor hun bedrijf om de impact van verpakkingen te verlagen en zwerfvuil aan te pakken.

Eén jaar later en met het zicht op de verkiezingen willen we communiceren over de acties, initiatieven, etc. die onze sector en haar bedrijven intussen genomen hebben om die engagementen na te komen. Heel wat van die acties zijn vandaag weinig zichtbaar en het risico bestaat dat de voorstanders van statiegeld in aanloop naar de verkiezingen de indruk zouden wekken dat er niets gebeurt op het terrein. Het is daarom belangrijk dat we zelf de communicatie sturen en zowel onze engagementen als de inspanningen om die na te komen publiek maken.

Daarom lanceert Fevia eind juni een mini-website (www.verpakkingen2025.be), waar de engagementen en initiatieven van onze bedrijven staan verzameld. Via onderstaande vragenlijst kan jouw bedrijf al haar engagementen ingeven.

Geef de beschrijving steeds in de derde persoon.
Duid aan onder welke doestelling(en) dit engagement valt.
Geef aan welke belangrijke doelstellingen moeten worden gehaald.
Upload ze hier. Foto’s en video’s zijn enkel toegestaan in png/jpeg/pdf- en mp4 formaat.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.