06.10.2022

Studienamiddag rampenmanagement met Food Security

Events door derden

Een zware brand of een overstroming... Het zal jouw bedrijf maar overkomen. Hoe beheers je de crisis en beperk je de schade? Hoe bereid je jouw bedrijf hierop voor? Bij enkele van onze ledenbedrijven sloeg het noodlot al toe. En wat zijn de leerpunten uit sectoriële rampen zoals de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne? Op 6 oktober vertellen experts uit de voedingsindustrie hun verhaal en geven ze waardevolle tips. Mis het niet en schrijf je in tegen ten laatste 29 september.

Ik schrijf me in

Een overzicht van de sprekers

  • Stijn Pieters, PM - Risk Crisis Change
    • Theoretisch kader & tools om voorbereid te zijn op een ramp
  • Dimi Vercammen, Compagniecommandant van de brandweer
    • Samenwerking & communicatie tijdens een ramp
  • La chocolaterie Galler
    • Getuigenis overstroming 2021
  • Eva Lefèvre, Coca-Cola
    • Getuigenis overstroming 2021
  • Anke Grooten, Fevia
    • Sectorale rampen: lessen uit de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne
  • Van Breda
    • Business continuity bij een ramp & case study uit de voedingsindustrie

Programma

  • 14u15: Ontvangst
  • 14u30: Sprekers
  • 16u15: Pauze
  • 16u30: Sprekers
  • 18u15: Slot
  • 18u15-20u: Walking dinner*

 *Volgens de geldende coronamaatregelen.

Praktische informatie

  • Donderdag 06 oktober 2022 14:30 - 20:00
  • Salons de Romrée, Beiaardlaan 31, 1850 Grimbergen

Salons de Romrée

Beiaardlaan 31, 1850 Grimbergen