15.06.2023

Evénement de networking Smart Hub Connects: plus malin, plus durable, plus optimisé 

Evénements organisés par des tiers
Ce contenu est seulement disponible en néerlandais

Wil jij weten hoe het slimmer, duurzamer én beter kan? Zorg dan zeker dat je erbij bent op Smart Hub Connects, hét netwerkevent van onze partner Smart Hub Vlaams-Brabant. Op het vlak van duurzaamheid zal er onder andere gefocust worden op hoe voedings- en technologiebedrijven elkaar kunnen vinden in een slimme aanpak om water op een circulaire manier te (her)gebruiken.

In het plenaire deel neemt Stefaan Vandist, merkstrateeg & toekomstverkenner bij Switchrs, je op sleeptouw naar een duurzame toekomst. Geertrui Mieke De Ketelaere, Vlerick Business School, brengt dan weer opheldering over de ontwikkelingen rond Artificiële Intelligentie. Tenslotte licht Ann Schevenels, gedeputeerde economie & innovatie, het innovatiebeleid toe van de provincie. Goedele Wachters, nieuwsanker VRT, modereert de gesprekken.

Tijd dan voor nog meer ideeën! Experts en ondernemers uit Vlaams-Brabant vertellen er over hun innovatieve projecten in verschillende inspiratiesessies. In de sessie over transitie naar een waterslimme voedingsindustrie zal Jan Ingels getuigen hoe Tiense Suikerraffinaderij streeft naar circulair waterbeheer in het kader van De Tiense Watervelden en aquaBREG stelt een innovatief waterzuiveringsproces voor als inspiratie. Last but not least, is er tijd om te mixen en matchen tijdens een netwerkreceptie.

Afspraak op 15 juni in het provinciehuis in Leuven!

Schrijf je in: www.smarthubvlaamsbrabant.be/connects