16.10.2018

16/10 - Nationale WKK-ontmoetingsdag

Events door derden

Op dinsdag 16 oktober organiseert COGEN met de steun van verschillende partners de 3e editie van de “nationale WKK-ontmoetingsdag”!

De WKK-ontmoetingsdag is dé gelegenheid om op één dag een pak informatie in te winnen, dit via interessante voordrachten op maat van bedrijven en organisaties die hun energieverbruik willen reduceren, alsook voor deskundigen uit de energiesector. Daarnaast is het ook een ideaal netwerkmoment. Het succes van de vorige editie in 2016, met ruim 30 standen en 250 aanwezigen, is hiervoor het beste bewijs.

Op het programma van de studiedag staat een gevarieerd aanbod aan parallelle lezingen, zowel algemeen als gespecialiseerd en verspreid over verschillende zalen in het gebouw. De WKK-beurs speelt ook een centrale rol in dit evenement. Het is de ideale plaats om nieuwe contacten te leggen en concreet advies in te winnen in verband met uw eigen energievraag.

Dit jaar werd geopteerd voor een locatie die vlot bereikbaar is, veel ruimte bied voor de standen en waar gemakkelijk parallelle sessies kunnen plaatsvinden: de Brabanthal (Brabantlaan 1, 3001 Leuven).

De deelnemers ontvangen er ook een exemplaar van de nieuwe WKK-wegwijzer, een publicatie met daarin tal van nuttige artikels en een overzicht van de WKK-markt in Vlaanderen.

Via het online inschrijvingsformulier kan u de keuze van de sessies die u wenst te volgen aangeven

 PRAKTISCH

PROGRAMMA

PDF-pictogramprogramma_wkk-ontmoetingsdag_2018.pdf

INSCHRIJVINGSGELD (excl. BTW)

- Eindklanten/overheden: 25€ (30,25€ incl. BTW)
- Andere: 75€ (90,75€ incl. BTW)

Het inschrijvingsformulier vindt u hier

WANNEER & WAAR

Dinsdag 16 oktober - 10u00 tot 18u00
Brabanthal, Brabantlaan 1, 3001 Leuven

INFORMATIE

Vragen? Contacteer Jörg Baeten: 016 58 59 97 | jorg.baeten@cogenvlaanderen.be