03.04.2024

Benieuwd naar de mogelijkheden van artificiële intelligentie (AI) binnen je bedrijf?

Events door derden

Je wenst de data waarover je bedrijf beschikt of zou kunnen beschikken doeltreffender in te schakelen? Je wenst de mogelijkheden die artificiële intelligentie (AI) voor je bedrijf kunnen bieden op een realistische manier te doorgronden? Kortom, je weet dat je over data beschikt maar waarom en hoe je die data optimaal kan inzetten, blijft nog een groot vraagteken? Het Start AI-programma helpt je op weg!

Wat is Start AI?

Start AI is een initiatief binnen het kader van het Vlaams Industriepartnerschap, gericht op bedrijven die de mogelijkheden van artificiële intelligentie (AI) en data science binnen hun bedrijfscontext beter willen doorgronden. Tijdens een individuele coaching van 3 dagen word je door AI- en data-experts met hands-on ervaring in je bedrijfscontext geholpen om de waarde van data en/of de opportuniteiten van AI voor je bedrijf te onderzoeken. Na afloop van deze individuele coaching heb je o.a. een duidelijk beeld van de meest relevante AI/data opportuniteiten voor je bedrijf en een betere inschatting van de impact ervan op je bedrijfsprocessen.

Hoe kan je deelnemen?

Elke Vlaamse kmo kan zich inschrijven via deze link tot 30 april 2024. De kostprijs voor deelname bedraagt € 1.645,- excl. btw.  Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt met financiële steun van VLAIO, via het programma "Samen voor #sterkondernemen", en van Europa. 

Vragen? Neem contact op met Joke Van Gheluwe – joke.vangheluwe.ext@agoria.be –  +32 479 70 91 96