24.10.2018

Exportboost-sessie: “Export Basics, of hoe begin je aan export: Beurzen”

Events door Fevia

Anuga, Sial, Alimentaria, Food & Hotel,… Geen gebrek aan grote voedingsbeurzen in en buiten Europa. Maar hoe moet je je voorbereiden op deelname aan zo’n beurs? Wat is de beste optie: groepsstand, individuele stand? En wat kost dat? Hoe trek je de juiste bezoekers aan? Tal van vragen voor beginnende exporteurs en waar kunnen we die beter beantwoorden dan op een van de grootste voedingsbeurzen in Europa, nl. SIAL te Parijs in oktober!   

Wil je weten hoe je begint aan een deelname aan een voedingsbeurs? Neem dan zeker deel aan de Exportboost-sessie “Export Basics, of hoe begin je aan export: Beurzen” van Fevia Vlaanderen" op woensdag 24 oktober op SIAL te Parijs.

Tijdens deze dag bezoeken we groepsstanden en individuele standen van voedingsbedrijven op SIAL, zal Flanders Investment & Trade toelichting geven over het belang van beurzen en de noodzakelijke voorbereiding, en zal een voedingsbedrijf zelf getuigen over de rol van beurzen in hun internationale ontwikkeling. En uiteraard is ruimte voorzien voor een vrij bezoek aan de beurs. 

Het programma voor deze sessie vind je hier

Wanneer en waar?

Woensdag 24 oktober 2018
- Vertrek met de bus ten laatste om 6u30 aan het station Gent-Sint-Pieters
- Terug aan Station Gent-Sint-Pieters omstreeks 21u00  

Kost

- Leden van Fevia: € 200 excl. btw
- Niet-leden van Fevia: € 400 excl. btw
(Busreis, toegang SIAL, seminarie Flanders Investment & Trade in aparte zaal zijn inbegrepen in dit bedrag)

Doelgroep

  • Kmo’s die nieuwe marktsegmenten in het buitenland willen aanboren en nog geen ervaring hebben met voedingsbeurzen
  • Bedrijven die hun eerste stappen in export al zetten, maar nog niet veel ervaring hebben met deelname aan voedingsbeurzen
  • Maar ook bedrijven met ervaring zin welkom en kunnen misschien nog iets bijleren…

Voorwaarden en annuleringsvoorwaarden

Deze studiereis gaat enkel door als er voldoende inschrijvingen zijn. Mogen wij daarom vragen u zo snel mogelijk in te schrijven en zeker vóór 15 oktober. Daarna bevestigen wij of de studiereis doorgaat of niet.
Annuleringsvoorwaarden: annuleren is niet meer mogelijk na 15 oktober. Indien uw inschrijving geannuleerd wordt na 15 oktober, zal het totaalbedrag gefactureerd worden.

Ik schrijf mij in

Deze activiteit kadert in de partnerschapsovereenkomst tussen Fevia Vlaanderen en Flanders Investment & Trade.

SIAL, parijs

Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte

82 Avenue des Nations
93420 VILLEPINTE
FRANCE