14.09.2021

Food Future Academy - Communiceren rond duurzaamheid: green leader of greenwashing?

Events door Fevia

Op de eerste sessie van de Food Future Academy inspireerden topsprekers de deelnemers rond duurzaamheidsfinanciering. Een belangrijke stap in een doordachte duurzaamheidsstrategie, maar hoe vertaal je de initiatieven van jouw bedrijf in een heldere en aantrekkelijke communicatie? En hoe communiceer je op een geloofwaardige manier over jouw duurzaamheidsaanpak met klanten, medewerkers en consumenten?


Ontdek er alles over tijdens de tweede sessie van de Food Future Academy, op 14 september van 9u tot 12u. De sessie zal online doorgaan en is volledig gratis. Het programma zijn we momenteel aan het afwerken, je ontvangt binnenkort meer info met een overzicht van de sprekers. Een ding is zeker: we zorgen opnieuw voor een inspirerende sessie met topsprekers!  

 

Overtuigd? Schrijf je hieronder in 

 

Food Future Academy organiseert de komende 4 jaar voor de voedingsindustrie 8 thema-events rond duurzaamheid en circulair ondernemen. Het is een initiatief van Fevia Vlaanderen en maakt deel uit van Industriepartnerschap in het kader van het contract Ondernemerschap van VLAIO.