07.12.2023

Het Belgische paviljoen op het digitale platform RangeMe om internationale kopers te vinden

Events door Fevia

RangeMe is het toonaangevende platform voor productprospectie-, inkoop en aankoop waar distributeurs en leveranciers met elkaar in contact komen. Op 7 december organiseren we een gratis RangeMe vervolgwebinar, waarin we de voordelen en voorwaarden toelichten om deel te namen aan de pagina "Brands from Belgium".

 

Het RangeMe-platform werd in eerste instantie ontwikkeld voor de Amerikaanse markt, maar bevindt zich nu in een fase van wereldwijde uitbreiding naar Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Nederland, Portugal, Denemarken, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Je kunt de lijst van landen en retailers die actief zijn op het platform hier > vinden.

Fevia heeft in samenwerking met RangeMe en met de steun van de drie regionale internationale handelsagentschappen (AWEX, FIT en hub.Brussels) de pagina "Brands from Belgium" opgericht om de showcases van onze producenten samen te brengen in hetzelfde paviljoen online en zo de aandacht van internationale kopers te vestigen op onze kwaliteitsproducten.

Na een eerste jaar met 22 deelnemende merken, hebben sommigen van hen ons gevraagd om hun deelname aan het Belgisch Paviljoen te verlengen. Daarom willen we van deze gelegenheid gebruik maken om leden uit te nodigen die het platform nog niet gebruikt hebben om het potentieel dat het platform kan bieden te illustreren, en tegelijkertijd bestaande deelnemers uit te nodigen om tips te ontdekken over hoe ze hun prospectie kunnen optimaliseren.

Mis het gratis RangeMe webinar niet op 7 december van 16.00 tot 17.30 uur! We zullen er de voordelen en voorwaarden van deelname aan de "Brands from Belgium" pagina toelichten.

Je kan je inschrijven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Bij vragen, kan je terecht bij Dimitri Duong op dd@fevia.be.