10.10.2019

Hygiene for Food

Events door derden

Op 10 oktober 2019 organiseren Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België hun 6de editie van ‘Hygiene for Food’. Met een cross-sectoraal programma focust het event opnieuw op nieuwe trends en ontwikkelingen op het vlak van hygiëne en reinigen in de voedingsindustrie.

In onze snel veranderende wereld komt de ‘hygiëne-lat’ steeds hoger te liggen, terwijl reinigings- en productieprocessen duurzamer en efficiënter moeten worden en de productkwaliteit beter gegarandeerd moet worden om competitief te blijven. Naast een gepast food safety management systeem zijn ‘good practices’ in reiniging en onderhoud, gerichte hygiëne-monitoring en een doeltreffende aanpak van contaminatie-problemen vereist. Het continue verbeteren van de productielijnen, de omgeving, en de processen moet verder de weg vrijmaken om te komen tot een permanent hygiënische fabriek waarin operationele excellentie en 'World Class Hygiene in Food Production' realiteit worden.

Heb je als voedingsbedrijf interesse om deel te nemen? Schrijf je dan best in voor 2 oktober om inschrijvingskosten te vermijden

Voor meer info en inschrijven : www.hygieneforfood.com

Contactpersoon: Ellen Fierens van Flanders’ FOOD. 

Contact

BluePoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem