21.10.2021

Ontdek hoe koffiegruis de circulaire transitie in de voedingssector versnelt

Events door Fevia leden of sectoren

Samenwerkingen doorheen de waardeketen en concrete voorbeelden uit de praktijk zijn cruciaal om spelers tot actie te laten overgaan. Koffiegruis spreek tot de verbeelding en aan de hand van deze herkenbare stroom vertellen we een tastbaar verhaal waarbij het hele koffiegruisecosysteem samenwerkt en circulaire economie in de praktijk brengt. Meer weten? 

Neem dan deel aan de slotbijeenkomst over het hergebruik van koffiegruis die de Koning Boudewijnstichting, Fevia en Koffiecafe organiseren op 21 oktober 2021 in La Tricoterie in Brussel. 

Ben je geïnteresseerd in hoe je koffiegruis een tweede leven kan geven? Laat je dan zeker inspireren door de verhalen van Kaffee Circulair en De Clique!

Wil je weten hoe we met koffiegruis over de gehele waardeketen circulair aan de slag gingen tijdens de voorbije 2 jaar van ons proefproject met de steun van de Koning Boudewijnstichting, Fevia en Koffiecafe?

Ben je benieuwd naar de effectieve resultaten van deze projecten?

Wil je mee aan tafel schuiven met enkele specialisten uit de hele waardeketen - zoals Renewi, Unwaste, Caffe Inc. en Permafunghi - en horen hoe zij circulaire partnerschappen tot stand laten komen?

Wil je partners ontmoeten en van gedachten wisselen rond de hoogwaardige valorisatie van koffiegruis? 

Meer info en inschrijven kan hier