06.10.2019

Openbedrijvendag 2019: geniet van een voordelig tarief dankzij Fevia

Events door derden

Op 6 oktober vindt zowel in Vlaanderen, Brussel als Wallonië een openbedrijvendag met vele opportuniteiten voor Belgische bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten. Ook voor onze bedrijven uit de voedingssector is het de gelegenheid om de grote troeven te tonen. Deze speciale dag is hét moment bij uitstek om de deuren te openen voor duizenden bezoekers en te tonen dat we fier zijn op de kwaliteit, diversiteit en innovatie van onze voeding en dranken. En er zijn nog extra redenen om deel te nemen: je legt er nieuwe zakelijke contacten, je gunt een blik achter de schermen en vindt er de talenten van morgen. Dit jaar genieten Fevia-leden van exclusieve voordelen. Ontdek ze hieronder en schrijf je in voor 30 juni!

Nieuwe talenten voor voedingsbedrijven in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Met 90.000 banen en 1.500 nieuwe vacatures per dag heeft onze sector nood aan nieuwe talenten. Het event heeft dus een bijkomende opportuniteit door meer zichtbaarheid te geven aan onze bedrijven en hun teams, die zich elke dag inzetten, en dit met de meest innovatieve technieken in high-tech omgevingen.

Fevia nodigt alle geïnteresseerde bedrijven uit om deel te nemen. Als voedingsbedrijf kan je de kwaliteit, diversiteit en innovatie van onze voeding in de kijker zetten via het promotiemerk “Food.be - Small country. Great food.”. 

Innovatie en duurzaamheid staan centraal

In Vlaanderen en Brussel scharen Voka en Roularta Media Group zich achter de organisatie van de "Voka Open Bedrijvendag", dat in het bijzonder inzet op ‘groen’ en duurzaamheid binnen voedingsbedrijven. Langs Waalse kant organiseren Sudpresse en UWE de 'Journée Découverte Entreprises', die de focus legt op innovatie in Wallonië. Beide initiatieven delen dezelfde doelstelling om de Belgische ‘savoir faire’ en innovatie, die nog te weinig gekend is, centraal te plaatsen en de voedingsbedrijven te helpen met de zoektocht naar de talenten van morgen.

Fevia-leden genieten van exclusieve voordelen

Fevia-leden kunnen genieten van exclusieve voordelen, zowel met de Voka Open Bedrijvendag in Vlaanderen en Brussel als de Waalse tegenhanger, de 'Journée Découverte Entreprises’ (JDE) in Wallonië. Fevia verspreidt het event via haar netwerk, door de deelnemende voedingsbedrijven in de kijker te zetten. Ben jij overtuigd? Wij nodigen je uit om deel te nemen en gebruik te maken van de vele voordelen. De inschrijvingen zijn open tot en met 30 juni. 

Hoe schrijf ik mij in?

Als lid van Fevia geniet u van kortingen en speciale voordelen via uw inschrijving aan de Voka Open Bedrijvendag of de JDE. 

Je inschrijven kan tegen ten laatste 30 juni via de volgende links. 

Voka Open Bedrijvendag in Vlaanderen en Brussel

Als lid van Fevia geniet je van volgende voordelen:

  • Een korting van 20% op uw deelnameprijs* (met kortingscode : FEVIA) https://www.openbedrijvendag.be/bedrijven/deelnamepakket
  • Voka Open Bedrijvendag pakt dit jaar uit met een jobkatern in het nationale magazine. Als deelnemend bedrijf krijg je de mogelijkheid om volgens beschikbare formaten en tarieven een bijlage te plaatsen. Het nationale magazine wordt verspreid op meer dan 70 000 exemplaren en is te downloaden op de website.
  • Voka Open Bedrijvendag biedt uitzonderlijk aan de leden van Fevia een upgrade naar een halve pagina in het nationale magazine met een korting van 50% op de initiële prijs twv € 3400 **

Ik schrijf me in

*Deelnameprijs afhankelijk van deelnamecategorie en van toepassing op de tarieven 2019.Korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

** Deze aanbieding is enkel geldig voor deelnemers aan Voka Open Bedrijvendag 2019.

Journée Découverte Entreprises in Wallonië

Als lid van Fevia geniet je van volgende voordelen:

  • Een korting van 20% op uw deelnameprijs.
  • De mogelijkheid om jobaanbiedingen te plaatsen in de bijlage van de speciale editie van het magazine JDE gepubliceerd ter gelegenheid van dit evenement. Deze worden ingesloten in de Group Sudpress (656.700 unieke lezers) en in alle edities van 7Dimanche (651.414 unieke lezers)
  • Voor alle GOLD packs, aanbod van een halve redactionele pagina in de editie SUDPRESSE van uw regio.

Ik schrijf me in

Meer info:

Open Bedrijvendag
Cynthia Coulier
www.openbedrijvendag.be 

Journée Découverte Entreprises
Charline WARTEL
www.jde-wallonie.be