25.04.2019

Packcontact: netwerkbeurs rond voedingsverpakkingen

Events door Fevia

Nieuwe wetgeving en maatschappelijke druk dwingt zowel de voedings- als verpakkingsindustrie om constant te innoveren. Bent u als voedingsbedrijf op zoek naar oplossingen voor uw nieuwe verpakkingsuitdagingen? Wil u alles te weten komen over de meest recente innovaties en legt u liefst eenvoudig en snel contact met de aanbieders van deze ontwikkelingen?

Uniek netwerk- en kennisevent

Packcontact 2019, het netwerkevent voor verpakkingsspecialisten en voedingsbedrijven, biedt u de ultieme mogelijkheid om dit alles te combineren op één namiddag. U mag een mix verwachten van boeiende lezingen, innovaties en directe contacten toegespitst op het centrale thema van circulaire verpakkingseconomie.

Lezingen en experts

  • Liesje De Schamphelaire van Fevia brengt de uitdagingen voor voedingsverpakkingen in kaart en bekijkt de weg vooruit.
  • Filip Vangeel van Val-i-Pac belicht onder meer een case rond recyclage van palletwikkelfolie.
  • Ontdek van Christophe Coen van Cold Jet in primeur een innovatieve, ecologische en efficiënte reinigingsoplossing voor de voedings- en verpakkingssector.
  • Charlotte Beirnaert, verantwoordelijke verpakkingen bij Lidl, geeft inzicht in het beleid van de retailer waarbij duurzaamheid centraal staat.

Exposanten en innovaties

Meer dan 25 verpakkingsbedrijven zullen aanwezig zijn:

Praktische info

Packcontact 2019 gaat door in het Huis van de Voeding op 25 april 2019, van 13h30 tot 19h.

Alle praktische informatie is terug te vinden op de website: www.packcontact.be.

Schrijf je hier in.

Packcontact is een initiatief van Fabrieken voor de Toekomst in samenwerking met Pack4Food, Centexbel-VKC, Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI), VerpakkingsCentrum/IMO-IMOMEC (Universiteit Hasselt), Alimento, PlastIQ, Flanders' Food, Fevia en TUA West. Fabrieken voor de Toekomst zorgt voor een hechte samenwerking tussen bedrijfswereld, kennisinstellingen en overheid.

 

Huis van de Voeding Roeselare

Huis van de Voeding, Spanjestraat 141, 8800 Roeselare