17.06.2021

Webinar "E-commerce: btw en douane met focus op de nieuwe EU-wetgeving en handel met het VK"

Events door derden

Vanaf 1 juli 2021 moet je rekening houden met de nieuwe EU btw- en douaneregels voor e-commerce, zeker indien je (ook) online verkoopt aan particulieren. Op 17 juni organiseert Enterprise Europe Network (EEN) een webinar voor alle bedrijven die actief zijn in de e-commerce binnen de EU, met daarnaast ook een specifieke focus op e-commerce met het VK. Schrijf je in!

De nieuwe wetgevingen beogen een vereenvoudiging en harmonisatie van de regels inzake online verkopen,  maar zijn op zijn minst complex te noemen. Onvermijdelijk zal het ertoe leiden dat ondernemingen behoorlijk wat aanpassingen moeten doen om aan de nieuwe regelgeving te voldoen en zo hun online activiteiten succesvol verder te zetten (of op te starten). 

Tijdens dit webinar leidt Enterprise Europe Network in samenwerking met Deloitte je door de meest essentiële btw- en douanewijzigingen en verplichtingen die de nieuwe wetgeving met zich meebrengt. EEN doet dit op een praktische manier, aan de hand van concrete voorbeelden, waarbij zowel de internationale e-commerce (met specifieke focus op het VK) als deze binnen de EU-context wordt belicht. 

Waar en wanneer ?

  • Online
  • 17 juni 2021
  • 10u30 - 12u00

Meer informatie hier

Schrijf je hier in
Inschrijven kan tot 15/06/2021

De link naar het evenement ontvangt u op 16 juni.