04.03.2021

Word lid van ons exclusieve lerend netwerk rond energiebesparing

Events door Fevia

De doelstelling van de European Green Deal is even duidelijk als uitdagend: een klimaatneutraal Europa in 2050. Ook jouw bedrijf zal de komende jaren ongetwijfeld stevige inspanningen moeten leveren om die deadline te halen. Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Fevia Vlaanderen organiseert – met de steun van VLAIO – een lerend netwerk voor bedrijven die hun klimaatinspanningen naar een nóg hoger niveau willen tillen. Wil je ook nog een stap verdergaan in je inspanningen? Schrijf je dan nu in voor ons lerend netwerk rond energiebesparing. Je bepaalt zelf mee de inhoud van de vier sessies, die in goede banen geleid worden door onze energie-expert Dirk Van den Broecke. Het resultaat: concrete inzichten en actiepunten én een heleboel waardevolle contacten voor je toekomstige energieprojecten.

Volg 4 diepgaande sessies met energie-expert Dirk Van den Broecke

Wanneer?

Elke sessie duurt van 9 tot 13 uur op volgende data

  • Donderdag 4 maart
  • Donderdag 29 april
  • Donderdag 17 juni
  • Donderdag 30 september

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, verlopen de sessies via Microsoft Teams.

Hoe werkt het?

In de eerste sessie vertellen de deelnemers welke acties ze al realiseerden en op welke hindernissen ze stootten. Daarna worden in een groepsdiscussie de thema’s voor de volgende sessies bepaald. De integratie van energiezuinige machines, hergebruik van (rest)warmte en interne opleidingen zijn maar enkele opties. In de volgende drie sessies verdiepen de deelnemers zich telkens in één van de gekozen thema’s. Fevia Vlaanderen ondersteunt het lerend netwerk door contact op te nemen met experts.

Meer info?

Alle informatie vind je terug in onze beknopte brochure

Interesse?

Voor € 705 (excl. btw) neem je deel aan de vier sessies en zet je bedrijf een grote stap richting klimaatneutraliteit. Let op: er zijn maar 15 plaatsen! Alle informatie vind je terug in de brochure. Voor vragen kan je steeds terecht bij Tom Quintelier.

Dit initiatief maakt deel uit van het Industriepartnerschap waarbinnen 17 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s: industrie 4.0, digitalisering en duurzaamheid. Ze doen dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen. Meer info op www.industriepartnerschap.be.

#industriepartnerschap #sterkondernemen

Schrijf je hieronder in