17.03.2020

Workshop Food Security: crisismanagement voor voedingsbedrijven

Events door derden

Denk je soms dat er elk moment een crisis kan uitbreken en dat jouw voedingsbedrijf hier niet voldoende op voorbereid is? Of ben je er gerust in, maar zou je jouw aanpak toch graag eens aftoetsen? Het antwoord op deze vragen krijg je op een workshop crisismanagement van onze partner Food Security op 17 maart. Interesse? Ontdek het programma en schrijf je in. Fevia-leden die niet lid zijn van Food Security kunnen voor deze workshop uitzonderlijk gratis deelnemen. 

Voor wie?

De workshop richt zich tot alle potentiële leden van een crisismanagement team: van CEO, plantmanager, kwaliteitsverantwoordelijke, marketing- & communicatieverantwoordelijke, tot HR-verantwoordelijke.

Wat kan je verwachten?

De workshop start met een stukje basistheorie over soorten crisissen, het crisismanagement team en de tools. Nadien krijg je tijdens een simulatieoefening een voorsmaakje van hoe je bijvoorbeeld in een crisisteam efficiënt samenwerkt en de tools die je ondersteunen. De workshop eindigt met een aantal takeways, zoals kennis van de basics van crisismanagement, inzicht in de structuur van een crisismanagementsysteem en in de benodigde middelen, leerpunten en gedeelde kennis die je kan toepassen op je eigen bedrijfsrealiteit. 

Praktisch

  • De workshop "Proeven van crisismanagement voor voedingsbedrijven" van een halve dag wordt in het Nederlands gegeven op 17 maart 2020 te Aalst. Er is een voormiddagsessie van 9u-12u en een namiddagsessie van 13u-16u. Inschrijving is verplicht en bij een no-show of annulatie na 10/03/20 zal een kost van €185 aangerekend worden. Het is gratis voor leden van Fevia. Er mogen per bedrijf maximaal 2 personen deelnemen. 
  • Voor meer info over het programma en om je in te schrijven: klik hier
  • Je kan ook de flyer van de workshop hier downloaden. 

Officenter
Ninovesteenweg 198
9320 Erembodegem