Nieuws
-100"
>
Pers

24.04.2025
Een ijsje voor iedereen: jongeren slepen innovatieprijs in de wacht met inclusief ijshoorntje
Food At Work
Werk en talent
Pers

21.10.2024
Belgische studenten behalen zilver op Europese voedingsinnovatiewedstrijd Ecotrophelia
Instroom naar de sector
Food At Work
Werk en talent
Pers

25.04.2024
Jongeren ontwikkelen voeding op maat van mens en milieu
Food At Work
Werk en talent
Pers

27.04.2023
Jongeren zien drie trends voor de voeding van morgen
Food At Work
Werk en talent
Pers

28.04.2022
Jongeren tonen 3 trends voor de voeding van morgen
Food At Work
Werk en talent
26.04.2021
Jongeren willen werken aan voeding zonder compromissen
Food At Work
Werk en talent
18.05.2020
5 trends voor de voeding van morgen volgens jongeren
Concurrentiekracht
Innovatie
Food At Work
Werk en talent
24.04.2019
Groenten heruitgevonden: jongeren en voedingsbedrijven werken aan de voeding van morgen
Concurrentiekracht
Innovatie
Food At Work
Werk en talent
24.04.2018
Belgische voedingsindustrie zoekt nieuwe medewerkers met Food At Work Days
Concurrentiekracht
Food At Work
Werk en talent
27.04.2017
Studenten geven een voorsmaakje op de voeding van de toekomst
Concurrentiekracht
Food At Work
Werk en talent
Pers

19.10.2016
Belgische studenten winnen 2de prijs Ecotrophelia met Specornoos ijshoorntje
Concurrentiekracht
Innovatie
Food At Work
Werk en talent
Pers

28.04.2016
Studenten stellen de voeding van de toekomst voor
Food At Work
Werk en talent
28.04.2016
Studenten stellen de voeding van de toekomst voor
Food At Work
Werk en talent
05.10.2015
Hogeschool uit Huy verdedigt Belgische eer op Expo2015 Milano
Food At Work
Werk en talent
30.04.2014
Persbericht - Uitreiking Ecotrophelia en Trofee FEVIA Vlaanderen
Food At Work
Werk en talent