Nieuws
-100"
>
12.01.2024
Nieuwe Genomische Technieken (NGT): een belangrijke bijdrage aan een duurzame voedselketen
Voedselveiligheid
Publicatie

06.04.2022
Fevia Economisch Jaarverslag 2021
Concurrentiekracht
Duurzaamheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
Werk en talent
Voeding en gezondheid
25.03.2022
Zoeken naar veilige alternatieven voor titaniumdioxide (E171) in voeding
Concurrentiekracht
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
Waarom additieven nodig en nuttig zijn in onze voeding
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
Publicatie

05.12.2019
De Belgische voedingsindustrie en haar 26 sectoren
Concurrentiekracht
Duurzaamheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
Werk en talent
Voeding en gezondheid
20.06.2019
Houdbaarheidsdata: tot wanneer kan je een voedingsproduct nog eten?
Afval en materialen
Informatie over voedselveiligheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
Publicatie

20.11.2014
Gids van goede praktijk voor de toepassing van bodemverbeteraars afkomstig van de voedingsindustrie in de landbouw
Afval en materialen
Veiligheid van de nevenstromen
Milieu en energie
Voedselveiligheid