Nieuws
-100"
>
02.02.2022
Verbod titaniumdioxide (E171): voedingsbedrijven investeren in veilige alternatieven
Contaminanten
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
Pers

18.11.2021
Belgische consument wordt gevoeliger voor duurzame voeding
Concurrentiekracht
Afval en materialen
Verpakkingen
Innovatie
Duurzaamheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
18.11.2021
Belgische consument wordt gevoeliger voor duurzame voeding
Concurrentiekracht
Afval en materialen
Verpakkingen
Innovatie
Duurzaamheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
29.09.2020
Belgische voedingsindustrie is voorloper in strijd tegen voedselverlies
Afval en materialen
Milieu en energie
Voeding en gezondheid
21.08.2014
De voedingsindustrie benadrukt dat gebruik van karamel veilig is.
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
02.04.2014
De Vlaamse voedingsindustrie engageert zich tegen voedselverlies
Afval en materialen
Milieu impact
Milieu en energie
10.12.2013
EFSA, De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid, bevestigt de veiligheid van aspartaam
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
25.01.2013
Voedseloverschotten: de voedingsindustrie en - handel nemen maatregelen tegen verspilling
Afval en materialen
Milieu en energie
Voedingsindustrie gebruikt kleurstof titaniumdioxide enkel in veilige vorm
Concurrentiekracht
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
L'industrie alimentaire wallonne renforce son engagement dans la lutte contre les pertes alimentaires
Afval en materialen
Milieu en energie